Anne Vejen Hindkjær

Glæd dig til 8. marts 2020, hvor Anne Vejen Hindkjær debuterer med en stor udstilling i Galleri Blæst – For the Joy of Art.

Humørpigerbadepigerdansepiger.

Sådan ser der ud i Anne Vejen Hindkjærs kunstneriske univers.

Der er liv, kraft og knald på farver og former.

Det er så flot til de nordiske hjem med hvide vægge og træmøbler.

Kunstneren i sit rette element: Blandt mennesker i naturen.

“Jeg er født i Aalborg og nok Nordjyde med stort N. Jeg føler mig tæt forbundet med den nordjyske natur, med Vesterhav og Limfjord, den barske natur, blæsten og ikke mindst lyset, som det kun kan opleves i Nordjylland.”

“Litteratur og idræt har været mine hovedinteresser livet igennem, både i mit arbejdsliv som underviser på gymnasium og i mit privatliv. Først de senere år er maleriet kommet ind i mit liv, hvor jeg oplever nogle af de samme ting som i beskæftigelsen med litteratur og dyrkelsen af idræt: at være i nuet, at være engageret i en legende lethed og selvforglemmelse.

Mine malerier kommer af sig selv, uden forhåndscensur og planlægning. Det ubesværede og naturlige, det koloristiske og det ekspressivt kraftfulde, er det, jeg søger i mine billeder. Kvinderne, børnene, mændene, kattene og naturen er de umiddelbare motiver som følger derefter, billeder på det nære i livet.”

Anne Vejen Hindkjær

Anne Vejen Hindkjær udstiller i Galleri Blæst – For the Joy of Art 8. marts til 5. april 2020.

Hun er vores særligt inviterede kunstner i anledning af Kvindernes internationale kampdag.

Klik på et billede for større visning.

Indret med kunst af Anne Vejen Hindkjær

Her viser vi, hvordan vi i galleriet indretter os med malerier af Anne Vejen Hindkjær.

Klik på et billede for større visning.

KONTAKT

Galleri Blæst – For the Joy of Art
Klithusevej 25
9240 Nibe
5071 0511
christine@fjoa.dk 

CVR-nr.: 25759133

ÅBNINGSTIDER

Lørdag-søndag klokken 11-17.
Vi holder åbent efter aftale. Ring eller skriv til os.